Biljana Stojković - Bilja

učenica

Hej Hay! Zovem se Biljana Stojković, mada više volim kada me zovu Bilja. Imam 13 godina i ispričaću vam ukratko poglavlje svog života koje je ostavilo duboki trag u mom životu.

Da li je taj trag pozitivan ili ne procenite sami. Dakle... Sve je počelo 3.6.2012. godine kad mi je konstantovan kancer leve potkolenice. Narvno, to je bio znak da je potrebno da primam hemioterapije i da imam transplataciju kosti a tako je i bilo. Nakon transplatacije sam primila još par hemioterapija i svi smo mislili da se ta faza u mom životu završila, no međutim... Nakon nekoliko meseci nađen je recidiv na istoj nozi koji je takođe trebao da se leči. Zbog tadašnjih okolnosti to nije bilo moguće, tako da su mi doktori izvršili amputaciju, i eto! Evo me sad ovde posle 3 godine od amputacije pišem vam ukratko svoju životnu priču.

Priču svog života koju ne bih menjala ni da mogu. Zašto? Hm... Jer sam zbog te iste priče dobila mogućnost da pričam pred 50, 100, 500 hiljada ljudi i pokažem im koliko život može biti lep samo ako se malo potrudimo... Jer mi stvaramo svoj život!